~ Precis kommit hem... ~

Precis kommit hem ifrån pappa nästan och klockan är fanimej mycket. Usch..
Mat & sen... Sova?

~ Walking in my winterwonderland ~

Åh vad glad jag är idag, mamma och jag ska PYNTA! :) Och jag måste dock göra klart min körkortsteori. Vilket jag inte riktigt gillar, men jag måste ju klara det :) Jag har läst 29 sidor idag! Och jag är rätt stolt över mig själv.

 Igår gick jag och funderade... Jag fyller snart 18 hela år!!! Det är helt sjukt.... Tänk vad 18 kan förändra mycket för en. Det finns ingen som bestämmer vad du ska göra, du står för dina egna handlingar, du är 18 år och klassas som vuxen. Antar att jag kommer få mycket mer ansvar på mig än vad jag redan har. Men det jag har fokus på nu är mitt körkort. Det är viktigt! Men jag är väldigt rädd för att jag inte ska klara det. Det är så j*vla mycket att tänka på ute i trafiken.

Annars så nu ska jag ta det lite lungt och vila upp huvudet och spela lite wow, ta in allt det jag läst. Ikväll så ska jag väll kolla när älskling har fått sitt spel, vilket jag hoppas kommer idag! Funderar även på om jag ska göra min blogg lite julig :))

Jag saknar Mimmi <3


~ Okej, nu kom tummen loss... :) ~

Idag när jag vaknade är allting vitt och fint ute! Underbart fint :) Påminner mig om att det snart kommer vara jul. På onsdag nästa vecka så ska jag och mamma julpynta, vi börjar tidigt. Men inget blir nong tänt förens på fredag när jag och Kevin åker till hästveda. Ska träffa pappa och mina kusiner, och magkänlsan av att träffa pappa känns likadant. Men som tur är så följer Kevin med mig. Och skulle han behöva passa Jumjum eller något sådant denna helgen vet jag inte vad jag gör..... :(
Iallafall :) igår så kom André hit, och han har sovit hos oss i natt. Och ikväll ska vi nog ha lite partaj med honom och spela roliga spel med lite mer människor. Annars så ser dagen vit och fint ut och nu ska jag slänga i mig lite frukost för att göra dagen lite ljusare, och ja just det..... Hoppa lite på min pojkvän också.. :)



!

Test

Nu får vi se när designen vill visas men nu har jag fixat den iaf!
Annars tryck bara f5 så kommer den fram!
Jag har även fixat så att dina vänner i utlandet kan översätta din blogg till engelska!
Hoppas att du är nöjd sötnos!

/Mimmi

Dagar tills jag fyller 18
Dagar tills Mox meet